Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، موزه سینمای ایران در ادامه انتشار سلسله نشست‌های تاریخ شفاهی خود به مناسبت زادروز مهدی هاشمی، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، بخش‌هایی از گفت‌وگوی تاریخ شفاهی با این هنرمند را که اسفندماه ۱۳۹۹ انجام داده است، منتشر کرد.

مهدی هاشمی درباره اهمیت و جایگاه بازیگر در ساخت فیلم گفت: «بازیگر، حضورش مهم‌تر از همه چیز است و مخصوصا حضور مقابل کارگردان؛ زیرا در یک فیلم یا تئاتر، کارگردان است که همه موارد را می‌داند و ما هم روبه‌روی کارگردان می‌ایستیم تا ببینیم از ما چه چیزی می‌خواهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش زیادی از حضور ما مقابل کارگردان به دلیل شباهت نقش است. یادم می‌آید زمانی‌که نقش دکتر قریب را بازی کردم، در وسط‌های کار نمی‌دانستم من دکتر قریب هستم و یا او شبیه من است. سلیقه، نظر، زندگی ، رفتار و کردار دکتر قریب برای باورپذیری نقش مهم بود و من تلاش کردم تا بتوانم در این نقش به او خیلی نزدیک باشم.»

این بازیگر درباره همکاری خود با علی رفیعی توضیح داد: «دکتر رفیعی در ساخته شدن من تاثیر زیادی داشت. نمایشی با او کار کردیم که من نقش ناصرالدین شاه جوان را بازی می‌کردم. برای این نقش دکتر رفیعی یک سال با بدن و بیان ما کار کرد.»

هاشمی افزود: «علت این‌که برای «دو فیلم با یک بلیت» جایزه گرفتم این بود که در آن سال، در جشنواره فیلم فجر دوستان من در هیات داوران بودند؛ رخشان بنی اعتماد، علیرضا شجاع نوری و ...که نسبت به من لطف داشتند. جالب است که بیست سال بعد برای فیلم‌های «آلزایمر» و «آقایوسف» هم به من جایزه دادند که به طور اتفاقی داوران در آن دوره جشنواره فیلم فجر هم از دوستان من بودند، از جمله زنده‌یاد علی معلم و جهانگیر الماسی که در کوچک جنگلی با هم کار می‌کردیم  و همچنین دوستان دیگر.»

وی در ادامه بیان داشت: «من بازیگری هستم که برای کارهای جدید بازی قبلی‌ام را از ذهنم پاک می‌کنم، خودم را از گذشته خالی می‌کنم و تفکر، سلیقه و نفسم را تا جایی که امکان دارد در اختیار کارگردان جدید قرار می‌دهم تا بتوانم نقش متفاوتی را ارائه بدهم.»

هاشمی با بیان این‌که بازیگر باید حضور مستمر داشته باشد، گفت: «بازیگر به دلیل این‌که زندگی مردم را بازی می‌کند و برای مردم بازی می‌کند، باید حضور ممتد داشته باشد. آقای علی نصیریان، زنده‌یاد محمدعلی کشاورز و زنده‌یاد عزت الله انتظامی بازیگرهای مهم و ماندگاری هستند زیرا همیشه با مردم بودند و مثل مردم بودند و همه عواطف، احساسات و نگاه ایرانی از نگاه این بزرگان عبور کرد و نقش‌ها پیدا شدند و متاسفانه تعداد این نوع بازیگرها کم است.»

این بازیگر درباره ایفای نقش در فیلم‌های طنز نیز گفت: «من از یک حدی بیشتر خجالت می‌کشم بازی کنم و همیشه به کارگردان‌ها می‌گویم که تا چه حدی می‌توانم در نقش طنز بازی کنم و از آن بیشتر باید سراغ جری لوئیس بروند.»

او در پایان با بیان این‌که خیلی طرفدار شادی است و معتقد است که خداوند انسان را برای شادی آفریده است، افزود: «جوان‌ها باید در دودناکترین فضاها، روزنه‌ای به سمت روشنی و پاکیزگی پیدا کنند و به سمت آن بروند و این‌کار می‌تواند با ورزش، با خواندن شعرهای تعالی دهنده باشد زیرا ما بزرگانی مثل حافظ، سعدی، مولانا و ... داریم که برای همه ما اهمیت زیادی دارند.»

مهدی هاشمی، بازیگر پیشکسوت سینما برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم «دو فیلم با یک بلیت» در نهمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۶۹، برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم‌های «آقا یوسف» و «آلزایمر» در بیست و نهمین جشنواره فیلم فجردر سال ۱۳۸۹ و برنده تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم «ضد گلوله» در ششمین دوره جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران در سال ۱۳۹۱ بوده است.

۵۷۵۷

کد خبر 451080

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: موزه سینما مهدی هاشمی بازیگر بازیگران سینما و تلویزیون ایران جشنواره فیلم مهدی هاشمی برای فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۵۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم اندیشی مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود

در این هم اندیشی علمی با حضور و ارائه حجج اسلام و آقایان دکتر مسعود اسماعیلی، مهدی جمشیدی، دکتر ابوالفضل اقبالی، مهدی جهان، دکتر محمدرضا سنگری، دکتر محسن ردادی، دکتر محمدمهدی جهان پرور برگزار خواهد شد.

دبیر علمی این کرسی، دکتر سیدحسین فخرزارع می‌باشد.

هم اندیشی علمی با موضوع “مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت” روز یکشنبه مورخ ۹ اردیبشهت ماه سال جاری ساعت ۰۹:۰۰ صبح به صورت حضوری در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: تهران، خیابان شهید احمد قصیر، خیابان پژوهشگاه و همچنین به صورت مجازی تحت نرم افزار اسکای‌روم برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • خداحافظی دکتر کورش پرویزیان با بانک پارسیان/ دکتر جواد شکرخواه مدیرعامل بانک پارسیان شد
  • قصه عبرت آموز یک دزد!
  • هم اندیشی مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • حضور داور کشتی خوزستانی در آخرین گزینشی المپیک
  • طعنه بامزه سید جواد هاشمی به مهران رجبی